ID #1034

Er sataniske unge mere voldelige end andre unge?

Der er ingen undersøgelser, som viser, at satanister skulle være mere voldelige end andre. Men medierne har det med at trække folks filosofiske og/eller religiøse orientering frem, hvis en kriminel tilhører en minoritet. Det gør historien mere spændende. Satanister tager ansvaret for deres eget liv, og vold er sjældent en fornuftig løsning.

Det er min opfattelse, at de unge, for hvem satanismen er en filosofi, som de læser om og forholder sig til, er mere eftertænksomme, fornuftige og rolige end gennemsnittet. Unge mennesker som tænker over deres liv og endda bruger tid på at læse om filosofi, er næppe de mest vilde og voldsomme. Min erfaring er, at mange af dem endda er mere rolige end gennemsnittet, idet de ofte er kritiske overfor den del af ungdomskulturen, som alene har fokus på at gå i byen og drikke hjernen ud.

Når Satanisk Forum holder sociale arrangementer er stemningen som ved familiearrangementer. En del af os er voksne og har børn, og dem skal alle tage hensyn til.

Tags: jura, stereotype