ID #1009

Bestiller satanister andet end at brænde kirker af?

Satanister brænder ikke kirker af. For de fleste satanister er satanisme meget personligt, og de holder filosofien for sig selv. Det er de færreste satanister, der står offentligt frem, og endnu færre, der tyr til vandalisme.

Det er mere interessant for en sensationslysten presse at berette om en brændende kirke end at berette om f.eks. opfinderen, der leverer opfindelser på stribe, fordi han/hun lever i en verden af mag, hvor det utænkelige er tænkeligt. Og det er langt mere interessant end at beskæftige sig med den almindelige arbejder, der som satanist har frigjort sig af skyld og indestængte aggressioner i ritual-kammret, så han/hun kan arbejde mere fokuseret og produktivt end f.eks. den frustrerede kristne.

For at sætte tingene lidt i perspektiv kan det bemærkes, at det øjensynligt også er mere interessant at dække kirkebrand påsat af en satanist, end det er at dække mordet på en læge på en abortklinik begået af en kristen. Ligeledes er der også større interesse for mord begået af satanister end for mord generelt.

Tags: medier, stereotype, vandalisme

Relaterede indlæg:

Du kan ikke kommentere dette indlæg