ID #1010

Maler satanister sig i hovedet?

Satanister bruger normalt ikke den karakteristiske "corpse paint" med hvid og sort sminke i ansigtet, der blot er en trend inden for visse genrer af heavy metal-musikken. Nogle metalmusikere bruger corpse paint som en del af deres sceneshow. Da black metal musikere også benytter sataniske symboler, er der opstået den fordom, at alle satanister ligner black metalmusikere.

Hvis nogle satanister vælger at sminke sig på denne måde, så er det fordi de pågældende satanister tilfældigvis også spiller black metal, og derfor sminker sig på grund af deres musik, ikke på grund af deres overbevisning.

Hvis du regner med, at en satanist gider sminke sig i ansigtet på denne måde som satanist, så kan du også regne med, at vedkommende vil sige ja til at tage klovnekostume på. (Hvis han/hun er musiker i den førnævnte genre, så er det da muligt, at han/hun vil sminke sig. Men det vil være som musiker, ikke som satanist.)

Tags: heavy metal, stereotype