ID #1019

Drikker satanister blod og/eller urin?

I middelalderen troede man på hekse. Troen på hekse udløste med mellemrum en jagt på disse, hvor enten magthavere eller repræsentanter fra den kristne kirke retsforfulgte personer, som af den ene eller anden grund var blevet anklaget for hekseri. Som oftest var der tale om gamle fattige mennesker, som lå samfundet til byrde, eller personer som af en eller anden grund var upopulære eller skilte sig ud. I dag ved man, at det var uskyldige mennesker, der blev brændt og tortureret som hekse. I den moderne verden tror man ikke mere på dæmoner, og beskyldningerne om at heksene fløj til Sabbat på koste smurt ind i børnefedt, drak blod og urin og havde seksuel omgang med Satan, bliver anset for latterlige af langt de fleste. På trods af denne viden er der stadig nogle få kristne, som påstår, at satanismen blomstrede i middelalderen, at det som heksene blev pint til at sige, var sandheden, og at lignende ting stadig finder sted i dag. Når der så i ny og næ er en sindsforvirret person, som hævder at være satanist, og som samtidigt nyder at drikke sit eget blod, så mener de kristne, at dette beviser deres fejlagtige antagelse. At der er forvirrede enkeltindivider som har en bizar adfærd, gør dog ikke denne adfærd almindelig blandt satanister. Det viser kun, at der altid er individer, som vil efterligne samfundets myter.

Tags: stereotype