ID #1057

Jeg vil gerne have følgende spørgsmål i OSS'en...

Det får du sikkert ikke. OSS'en består af svar på spørgsmål, som bliver stillet, men den består ikke nødvendigvis af svar på spørgsmål, som man ønskede blev stillet. Administratoren af denne OSS vil derfor gerne have sig frabedt, at du stiller et spørgsmål, bare fordi du gerne ville have, at andre stillede dette spørgsmål. For det første ligger det udenfor OSS'ens område, og for det andet er det spild af administratorens tid.

Hvis du har noget på hjerte, som du gerne ville have, at der var en tekst om, så skriv teksten og læg den på en hjemmeside - og fortæl os om den!

Tags: kontakt